start-funktion

Easy

We think that a smart home should not be smarter than the people who live there. That is why we have chosen to make it very, very simple. With only a few products you can start to build your own smart home. The products are in many cases very easy to install and you can easily expand your system without hassle.

READ MORE

start-system

Användarvänligt

Du kan enkelt hantera ditt smarta hem från valfri dator, smartphone eller tablet. Alla inställningar görs i ett webgränssnitt och mycket kan du till och med ställa in från appen i din smartphone. Du har sedan full kontroll på ditt hem var i världen du än befinner dig så länge du har en internetuppkoppling – Smart.

READ MORE

start-produkter

Produkter

Här hittar du alla produkter som du kan bygga ut ditt smarta hem med. Börja med något av våra prisvärda startpaket och lägg sedan till produkter efter eget tycke och smak. Du hittar även andra produkter här, som vi garanterar passar ihop med vårt system och som är enkla att använda.

TO SHOP

 

Välkommen till det enklaste sättet att göra ditt hem smart

Vi gör din vardag lite enklare. Om du redan har ditt start-kit men inte har installerat det ännu, kanske du vill börja med att klicka på Support-fliken
för att komma igång. För alla er andra som ännu inte upptäckt våra produkter – beställ i vår shop eller kontakta närmaste återförsäljare.
Om du har några frågor är vi glada om du kontaktar oss.

Behöver jag ett smart hem?

Du kanske tycker att ett smart hem bara är till för pryltokiga nördar, personer som tycker om att programmera, ungdomar som “kan internet” och så vidare. Men vi vill gärna visa att nyttan med ett smart hem är mer än så. Och att det smarta hemmet i verkligheten är en del av det smarta livet som alla vill ha. Så ta en liten stund och titta på vår film som förklarar vad vi kan göra för dig.

play-pic

Populära produkter

Live smarter
igår, idag, i morgon

Vi vill vara med och skapa det smarta livet för dig.
Vad driver oss? Vad är vår passion och vision?

LÄS MER
60000Vi har många användare av vårt system. Och antalet ökar för varje dag som går. Det är en siffra som talar för att enkelheten i vårt erbjudande är tilltalande för användaren oavsett var i världen hen befinner sig.

15 I takt med att antalet användare ökar behöver vi också lägga till fler språk i vårt system. Under 2016 lade vi till polska, tjeckiska och danska. Målet är att lansera ytterligare 15 språk innan 2017 är slut.